Neighbourhood

Copenhagen

The soul and feeling of Copenhagen

Hvis København var en person, ville den person være generøs, smuk, ældre, men også med flair. Et menneske, der har visse tilbøjeligheder til at skændes, fyldt med fantasi og med appetit for det nye og med respekt for det gamle – en der passer godt på tingene og på menneskerne omkring sig. - Connie Nielsen

"Nebbiolo Vinbar"
i Holbergs Gade

Start med kvarterets bedste udvalg af italienske vine og charcuteri, og resten følger. 

Kayak Bar

Beliggende inden for 3 minutters gang fra hotellet findes Kayak Bar, som er en livlig bar og restaurant ned til vandet, hvor der ofte spilles levende musik. Du kan dyppe dine fødder i vandet, slappe af under frokosten ved et solrigt bord eller leje en kajak og se København fra vandet.

Restaurant Havfruen

Det er en nødvendighed at spise fisk, når du besøger København. Restauranten Havfruen, der ligger i det farverige Nyhavn, serverer kun frisk fisk, som er fanget i de danske farvande.

Popl

Popl serverer ”THE Noma burger” og er uden tvivl den bedste burger i byen. Sid ved vandkanten og nyd en virkelig unik burger, du har garanteret en sublim smags oplevelse.

Lille Danmark

Besøg Lille Danmark butikken og find rom fra Fanø eller gin fra Møn og mange andre specialiteter. Lille Danmark kan også arrangere vinsmagning med vin og spiritus eller en tur til en af de danske vingårde. 

MUGSHOT Hair

Er det tid til en klipning - så anbefaler vi stærkt Mugshot, som er en lokal frisør, der ofte styler stjerner på den røde løber. Book en aftale med en af stylisterne.

Specta Galleri

Specta er et galleri der udstiller samtidskunst som arbejder med en sammensat gruppe af yngre skandinaviske og internationale kunstnere. Siden starten i 1993, har galleriet været kendt for sine udstillinger, der skubber grænserne for kunstverdenen – galleriet har skabt et ry for sine innovative og uforudsigelige udstillinger.

Basketball

Hvis du føler dig frisk eller bare nyder at spille basket, så lån en basketbold fra receptionen og spil på banen på havnefronten..

Tour de France

Grand Départ for Tour de France i 2022 er fra København. Den starter med en enkeltstart på 13 km lang, som vil passere stort set forbi hotellet. Lej en cykel og føl dig som Miguel Indurain.

Broens Gadekøkken

Broens Gadekøkken madboder og barer er en forskelligartet blanding af originale koncepter fra erfarne kokke såvel som spændende nye boder fra talentfulde kommende madentreprenører, og ikke mindst streetfood fra hele verden.

Tony´s restaurant

Tony's tilbyder enkel, men velsmagende gastronomi baseret på klassiske italienske traditioner- med sit eget personlige twist til rimelige priser.

The Standard

Denne ikoniske bygning huser 4 restauranter, hvoraf den ene, Studio Restaurant, har en Michelin-stjerne. I denne smukke bygning finder du noget for alles smag og der er mulighed for at nyde snacks og kølige drinks på deres terrasse

Brønnum Cocktail Bar

Dette hippe sted er kommet til vores kvarter med sine opfindsomme cocktails og seje klientel. Hver drink udstilles kunstnerisk, så den passer perfekt til cocktailen. Med kreative sammensætninger som Fame Fatale, Pear me up honey & Rye Sour, er det her, du kan have en skøn aften.