Værelser & Suiter

The Huxley, Copenhagen

"Hygge og afslapning"

Vi har 81 lækre komfortable værelser, i forskellige størrelser. Alle værelser er indrettet med stilfulde danske design møbler, og møbler designet specielt til hotellet, lounge område og gratis Wi-Fi.

Du får alt hvad du behøver for at føle dig hjemme. Alle vores værelser og suiter er private, moderne og elegante, designet til vores gæsters komfort og nydelse.

Economy værelser

Mikro størrelse værelse, men perfekt designet til unge par, der ønsker at udforske København, eller en enkelt person, der ønsker mere komfort. Hvert værelse har yderst komfortable senge, 140 cm, med alle nødvendighederne i et meget lille dobbeltværelse

Business værelser

Vores Business-dobbeltværelser er perfekt indrettet til at rumme to personer uden at skulle træde hinanden over tæerne. Alle værelser har en dobbeltseng, 160-180 cm. Værelserne er designet med en blanding af klassisk og moderne danske designmøbler

Premier værelser

Hvis du ønsker lidt ekstra plads til at smide dine tasker efter en hård dag med arbejde eller shopping i København, så er vores Premier værelser det perfekte valg. Alle værelser er designet med en blanding af klassiske og moderne danske designmøbler og med en stor 180 cm seng.

Premier værelse med sovesofa

Vores større værelser giver yderligere ekstra plads med en sovesofa til en ekstra gæst, hvilket gør mulighed for en gruppe på tre, en familie eller et par, der ønsker ekstra komfort med danske designmøbler. Dobbeltsengen er 180 cm bred og meget behagelig.

Executive værelser

Executive værelser ligger på hotellets øverste etage. Værelserne er designet med en blanding af klassisk og moderne danske designmøbler og har alle en 160 cm seng, sofa og ekstra faciliteter til den kræsne gæst. Vores Executive-værelser har individuelt styret klimaanlæg, badekåber og hjemmesko samt gratis minibar.

Jr. Suite

Jr. suiten er en oase af komfort og fortryllende luksus. Værelset er unikt designet og indrettet med mange danske designklassikere. Værelset har en 180 cm king-size seng, smukt lounge område som altid er oversvømmet med et naturligt lys fra vinduerne på øverste etage.        Jr. Suiten tilbyder et individuelt styret klimaanlæg samt ekstra faciliteter og gratis minibar til vores executive gæster.